Hehkuva iho -paketit

Parhaimmat tulokset ihonhoidossa saadaan säännöllisellä hoidolla, erityisesti kun on kyseessä ikääntyvä iho, ihosairauden hoito kuten ruusufinni, akne, atopia, suunympärysihottuma. Sarjahoidolla tarkoitan vähint. 5 kerran kasvohoitosarjaa. Hoitoväli noin yksi kasvohoito kuukaudessa

Kauniisti ikääntyvä iho

Ihonhoitoalalla on tosiaan voimakkaita ns. quick fix keinoja, joilla ihoa neulataan, jotta saadaan mikrovauriota tai laitteilla aiheutetaan esim. lämpömikrovaurioita. Siten iho pakotetaan korjausprosesseihin.

Kotona tehdyn liiallisen mikroneulauksen tai laitehoidon lopputulos saattaa olla se että ihosta tulee vahamainen.

Omat arvoni eivät salli noita pikaratkaisuja, vaan alusta asti olen tehnyt non-violent hoitamista, ihoa lempeällä ja kunnioittavalla kestävän kehityksen ratkaisuilla. Näitä ovat olleet mm. probioottinen ihonhoito, kiinteyttävä Gua sha -kasvohieronta ja ravintoneuvonta.

Hayflickin raja

Eroon iho-ongelmista

Ihohaasteisiin on paljon tarjolla oireen hoitoa lääkekuureja, ihon hapotuksia ja mikroneulauksia. Niillä saadaan useimmiten hetkellistä apua. Koska iho on meidän suurin elin, niin lähden hoitamaan juurisyitä (ravinto, suolisto, uni, stressi, palautuminen, mieliala). Näin saadaan pysyvämpiä tuloksia, jopa niin ettei ihosairaus ole uusiutunut. Tämä vaatii toki myös asiakkaan sitoutumista. Monet ihosairaudet ovat osaltaan stressin aiheuttamia. Rentouttavilla, kokonaisvaltaisilla ja kosketuksella tehtävillä hoidoilla saadaan kehoa rentoutumaan ja siten lisättyä ihon hyvinvointia.

Hermostoa hellivä -paketti

Kun keho ja mieli rentoutuu, virkeys- ja energiatasot nousevat, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranevat. Kehosi voi vapautua jännityksistä, huolista sekä arkipäivän kiireestä.

Hoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, lymfaattisia hoitoja, sound healing