​Lahjakortti

Lahjakortti  kauneushoitolaan on ekologinen ja toivottu lahja,  joka koskettaa.

Läheisten hyvinvointi on tärkeää! Ilahduta koskettavalla KaunisElämän lahjakortilla. Anna läheisellesi hetki rentoutumista tai osta itsellesi hetken hengähdystauko. Lahjakortin saaja voi vapaasti käyttää lahjakorttinsa mihin tahansa palvelu- ja tuoteostoihin, riippumatta siitä, mihin palveluun lahjakortti on ensisijaisesti ostettu. Lahjakorttimme ovat voimassa 4 kk ostopäivästään. Lahjakorttia ei voi palauttaa, eikä sitä vaihdeta rahaksi.

Hyvä olo perustuu tasapainoon – luonnonmukaiset hoidot rentouttavat.

Lahjakortilla saat yksilöllisiä ja luonnonmukaisia kasvohoitoja ja kasvohierontoja Espoo,  Leppävaara, Kauniainen!

Lahjakortin voi tietenkin ostaa myös suoraan Kauneushoitolasta. Jos haluat lahjakortin perinteisenä korttina tai haluat että lahjakortin arvo ei näy lahjakortissa, lähetä viesti 0503552600 / tarja@kauniselama.fi ja varaa aika lahjakortin noudolle -> Ajanvaraus valitse OSTOAIKA. Saat noutopalkkioksi lahjakortin mukaan conqueror taidepainopaperisen kirjekuoren. Ostoajan varaamisella varmistat, että minulla on vapaa hetki.

Suosittuja lahjakorttihoitoja: 
Gua sha -kasvohieronta 60 min / 74 €
Etelän lämpö -kasvohoito 90 min / 119 €
Kasvohoito 120 min / 149 €
Kultainen kosketus anti-age kasvohoito 90 min 124 €

Usein kysyttyä lahjakorteista

En saanut vahvistussähköpostia, enkä linkkiä tulostettavaan lahjakorttiin. Mitä teen?
Lahjakortti toimitetaan aina automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiin, välittömästi maksun jälkeen. Lähetys on automaattinen ja se lähtee poikkeuksetta tilaajan sähköpostiin heti.
Jos Timmasta ei ole tullut sinulle sähköpostia 5 minuutin kuluessa tilauksen tekemisestä, on sähköpostiohjelmasi todennäköisesti ohjannut tilausvahvistuksesi roskapostisuodattimeen.

Voinko saada lahjakortin postitettuna?
Kyllä, toimitan lahjakortin sekä kirjekuoren ilmoittamaasi osoitteeseen.

Kauanko lahjakortti ovat voimassa?
Lahjakortti on voimassa 4 kk ostopäivästä. Jos lahjakortti on umpeutunut, ole yhteydessä minuun, joustan jonkin verran voimassaoloajassa.
Mitä jos lahjansaaja ei haluakaan palvelua, johon lahjakortti oikeuttaa?
Lahjakortin saaja saa vapaasti käyttää lahjakorttinsa itse valitsemiinsa palvelu- ja tuoteostoihin, huolimatta siitä, mihin palveluun lahjakortti on ensisijaisesti ostettu. En lunasta lahjakortteja takaisin.

Voinko käyttää lahjakorttini osissa?
Kyllä, lahjakortin voi käyttää osissa.

Voinko käyttää lahjakorttini kalliimpaan hoitoon ja maksaa loput itse?
Kyllä, voit käyttää lahjakorttia maksuna osaan hoidosta ja maksaa loppuosan itse.

Saako tulla suoraan ostamaan hoitolasta? 
Kyllä, ilman muuta myyn lahjakortteja myös suoraan. Varaa mielellään ostoaika tai ole yhteydessä minuun, jotta olen paikan päällä.