Tarjan tarina

​Luonnonmukainen elämäntapani sai alkunsa 90-luvun loppupuolella. Istuin lapsettomuusklinikan vastaanottotilassa ja luin lehtiä. Eräässä artikkelissa kerrottiin että ruuassa ja normikosmetiikassa on paljon kemikaaleja, jotka voivat häiritä hormonitoimintaa ja aiheuttaa lapsettomuutta. Valintani on siitä lähtien ollut luonnonmukainen elämäntapa, kuten luomuruoka ja luonnonkosmetiikka. Samalla tunnen kiitollisuutta luontoa kohtaan.

Lähdin myös opiskelemaan maalle ravinto- ja luontaisneuvojaksi. Myöhemmin elämässäni kouluttauduin kosmetologiksi, joka oli nuoruuden haaveammattini lukion jälkeen. Työskentelin ensin Helsingin keskustassa Jolie spassa, jossa oli useita luonnonkosmetiikan hoitolasarjoja käytössä. Koin probioottisen Esse-sarjan kaikkein kokonaisvaltaisimmaksi ja myös sain upeita hoitotuloksia sillä. Olen käynyt paljon myös lisäkoulutuksia mm. Ayurveda, Gua sha, kasvolymfa, imukuppihieronta, ekokauneus ja energeettinen hoitaminen.

Olen 50+ ikäinen ja minulla on sitä myötä kokemusta miten ikääntyminen, unihaasteet ja uupuminen vaikuttavat kasvoihin ja ihoon. Kokonaisvaltaisella hoitamisella voimme kaikesta huolimatta kuitenkin ikääntyä kauniisti. Tällä tarkoitan seuraavia mm. ihoa kaunistava ravinto, laadukas kosmetiikkaa ihonhoidossa kotona, luonnossa rentoutuminen, palauttavat pienet hetket arjessa kuten rauhallinen ja syvä hengittäminen sekä meditaato. On myös tärkeää ottaa omaa aikaa rentouttaviin kasvohoitoihin ja kasvohierontoihin kuten Gua sha.

Kun perustin oman hoitolani ”KaunisElämä” oli valinta sarjaksi kirkkaasti Esse, myös samanlaiset arvomaailmat kohtasivat.  Tuotteet kehitetään ja valmistetaan kestävällä kehityksellä ja rakkaudella keskellä upeaa ja monimuotoista luontoa. Olen ensimmäisiä Esse kosmetologeja Suomessa ja olen siten saanut laajat Esse koulutukset ja olen pitkään tehnyt kasvohoitoja. Hiljattain valikoimiin on tullut myös ihastuttava ja laadukas kotimainen kultaa sisältävä Purodoré Gold tuotesarja ja kasvohoito Kultainen kosketus.

Tunnen kiitollisuutta saadessani toteuttaa elämäntehtävääni, hoitotyössä auttamalla ihania asiakkaitani saamaan hyvinvoivan ja hehkuvan ihon luonnollisin tavoin.