Tarjan tarina

​Luonnonmukainen elämäntapani sai alkunsa 90-luvun loppupuolella. Istuin lapsettomuusklinikan vastaanottotilassa ja luin lehtiä. Eräässä artikkelissa kerrottiin että ruuassa ja normikosmetiikassa on paljon kemikaaleja, jotka voivat häiritä hormonitoimintaa ja aiheuttaa lapsettomuutta. Valintani on siitä lähtien ollut luonnonmukainen elämäntapa, kuten luomuruoka ja luonnonkosmetiikka. Samalla tunnen kiitollisuutta luontoa kohtaan.

Lähdin myös opiskelemaan maalle ravinto- ja luontaisneuvojaksi. Myöhemmin elämässäni kouluttauduin kosmetologiksi, joka oli nuoruuden haaveammattini lukion jälkeen. Työskentelin ensin Helsingin keskustassa Jolie spassa, jossa oli useita luonnonkosmetiikan hoitolasarjoja käytössä. Koin probioottisen Esse-sarjan kaikkein kokonaisvaltaisimmaksi ja myös sain upeita hoitotuloksia sillä. 

Kun perustin oman hoitolani ”Kaunis elämä” oli valinta sarjaksi kirkkaasti Esse, myös samanlaiset arvomaailmat kohtasivat.  Esse-sarjan kanssa on ollut kaunis matka hoitotyössä. Sarjan monipuolisissa koulutuksissa olen samalla saanut kasvaa kokonaisvaltaisen ihonhoidon ammatilaiseksi. Olen myös päässyt koulutukseen Essen kotimaahan Etelä-Afrikkaan. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan kestävällä kehityksellä ja rakkaudella keskellä upeaa ja monimuotoista luontoa. Tunnen kiitollisuutta saadessani toteuttaa elämäntehtävääni, hoitotyössä auttamalla ihania asiakkaitani ihon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.