Tuotteet

Käytän hoitolassani probioottista Esse-sarjaa ja kotimaista kultaa sisältävää Purodoré Gold sarjaa. Valikoimista löytyy myös lisäravinteita tukemaan ihon hyvinvointia.

Luonnonmukainen Esse sarja

Minä kuvattuna Essen kotimaassa Etelä-Afrikassa kouluttautumassa.

Käytän hoitolassani probioottista Esse-sarjaa. Pääsin tutustumaan ja kouluttautumaan Essen syntysijoille upeaan Etelä-Afrikkaan. Etelä-Afrikan luonto on monimuotoinen ja Esse käyttää vastuullisesti luonnosta raaka-aineita tuotteisiinsa. Iho on ekosysteemi, jossa on paljon mikrobeja. Iholle tuodut probiootit syrjäyttävät haitalliset mikrobit, näin saadaan tasapainotettua ihoa niin pienissä kuin haastellisemmissakin iho-ongelmissa, kuten akne ja ruusufinni. Näin myös ihon ikääntymisprosessit hidastuvat. Tuotteissa on vain iholle positiivisesti vaikuttavia raaka-aineita. Probioottien lisäksi tuotteet sisältävät etelä-afrikkalaisia villiyrttejä ja niiden aktiiviaineita. Käytetyt säilöntäaineet ovat mietoja ja luonnonkosmetiikassa sallittuja, jotka eivät vaurioita ihon pintaa. Esse valmistaa ”tehokkaampia ihonhoitotuotteita, vastuullisesti”. Tämä tarkoittaa kestävää ihonhoitofilosofiaa, joka taas tarkoittaa pitkän aikavälin ihonhoitoa. Esse ei hae tänä päivänä nähtyjä ns. helppoja pikaratkaisuja ihonhoitoon, vaan pitkän aikavälin oikeasti toimivia ja iholle turvallisia ja tuloksellisia ratkaisuja.


Purodoré tuotteet

Purodore Gold

Huikea pitoisuus tehokkaita, luonnollisia raaka-aineita, kotimaisuus, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Näistä on kotimainen Purodoré -ihonhoitosarja tehty. Ylelliset hoitotuotteet ravitsevat ihoa, hellivät aisteja ja kunnioittavat ympäristöä – kaikkea tätä samalla kertaa.

Purodoré Gold yhdistää huippuluokan luonnolliset raaka-aineet ylelliseen käyttökokemukseen. Gold -tuotelinjan ihonhoitotuotteet sisältävät paljon erittäin arvokkaita ainesosia kuten kultaa, shampanjaa, silkkiä, tryffeliä, ruusua ja hillansiemenöljyä. Näiden raaka-aineiden on kliinisesti todistettu olevan tehokkaita anti-aging aineita ja lisäksi nämä ainesosat todella hemmottelevat aistejasi ja ihoasi.

Käytän kultalinjaa hoidossa Kultainen kosketus -ylellinen anti-age kasvohoito.

Luomusertifioitu

Esse Probiotic Skincare

​Esse Probiotic Skincare on luomusertifioitu etelä-afrikkalainen hoitolasarja, jonka ideologiassa yhdistyy paikalliset villiyrtit ja niiden aktiiviaineet sekä uusimmat tutkimukset ihmisen mikrobiomiin liittyen ihon pinnalla. Essen tuotteissa käytetään sekä prebiootteja, jotka toimivat hyvien mikrobien ravintona, sekä probiootteja, eli eläviä mikrobeja. Prebiootit edesauttavat probioottien kehittymistä, ja tukevat niiden optimaalista kasvua ja lisääntymistä.

Esse on yksi probioottisen ihonhoidon edelläkävijöistä. Uusimpien tutkimusten myötä on ymmärretty, että terve ja tasapainoinen mikrobisto on yhtälailla tärkeää, sekä suolistossa, että myös ihon pinnalla. Terve iho tarvitsee tasapainoisen mikrobiston, joka suojaa ihoa taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen sopivaa pH-tasapainoa. Terve iho on kaunis, tasapainoinen, elinvoimainen ja kuulas. Ihon kuntoa voimme tukea myös ulkoapäin, tarkoin valituilla antioksidanteilla, aktiiviaineilla ja probiooteilla. Esse-hoidot paitsi ylläpitävät ihon hyvinvointia, tuovat apua myös ihon ongelmatiloissa mm. POD, akne, ruusufinni ja atopia.

Esse toimii tiiviissä yhteistyössä PhytoTrade-Africa- järjestön kanssa. Järjestö valvoo kestävää kehitystä, takaa eettisen ja reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä. Esse tuotteet ovat myös Ecocertin luomusertifioimia ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus kaikissa tuotannon vaiheissa on yksi Essen perusarvoista ja se on myös PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.
Uudet tutkimukset osoittavat, että terve suolisto tarvitsee tasapainoisen ja vahvan hyviä bakteereja sisältävän mikrobiston, jotta immuunijärjestelmämme pysyy vahvana ja pysymme terveenä. Sama pätee myös ihoon. On osoitettu myös, että suoliston ja ihon välillä on suora yhteys. Ihon kunto, kertoo suoliston kunnosta ja koska kehomme on kokonaisuus ja kaikki on yhteydessä toisiinsa, ei ole yhdentekevää mitä syömme ja miten elämme.

Living Nutrition Your Flora

Meillä jokaisella on oma ainutlaatuinen ja dynaaminen ekosysteemi ruoansulatuskanavassamme, joka sisältää valtavasti erilaisia mikro-organismeja. Tämä ekosysteemi vaikuttaa sekä fyysiseen että henkiseen terveyteen ja vastaa myös toimivasta ruoansulatuksesta.

Living Nutrition valmisteet tukevat sekä yksilöllistä flooraa että tasapainoisen ja terveen ekosysteemin moninaisia vaatimuksia. Kefi-soya™ on paljon enemmän kuin kapselillinen bakteereita. Se on elävä ruokamatriisi, joka sisältää runsaasi ravinteita, entsyymejä ja luonnollisesti kehittyneitä mikro-organismeja.

Käsitys, jonka mukaan mitä enemmän bakteereja kapseli sisältää, sitä parempi se on, on vanhentunut. Tosiasiassa kaikki elävät organismit tarvitsevat terveen ympäristön selviytyäkseen ja menestyäkseen. Tiesitkö, että yksi bakteeri voi oikeanlaisessa kasvuympäristössä muuttua yhdessä päivässä jopa 400 triljoonaksi? Bakteereille ja ruoansulatusflooralle lukumääriä huomattavasti tärkeämpää onkin elämää tukeva, ravinteikas kasvuympäristö.

Fermentoitu soijamaito tarjoaa kaikki tärkeimmät rakennuspalikat suoliston ekosysteemin hyvinvoinnille sisältäen varsinaisten mikrobien lisäksi l-glutamiinia, voihappoa, fosfolipidejä, aminohappoja, peptidejä, nukleotidejä, välittäjäaineita, polyfenoleja sekä runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja.

Tutkimukset osoittavat, että fermentoitu soijamaito on itse asiassa yksi parhaista mahdollisista ravinnon lähteistä tukemaan suolistoflooraa. Soija on viime vuosina ollut hieman ristiriitaisessa maineessa, mutta tämä liittyy ennen kaikkea soijan nykyisiin prosessointi- ja käyttötapoihin. Soijan fermentoidut muodot kuten miso, tempeh ja natto ovat erittäin ravintorikkaita ja hyödyllisiä suoliston toiminnalle.

Tuotteisiin ei lisätä missään tuotantovaiheessa apuaineita, sidosaineita, lisäaineita tai muita keinotekoisia ainesosia tai kemikaaleja. Ne ovat luontaisesti gluteenittomia ja maidottomia sekä soveltuvat kasvissyöjille, vegaaneille ja paleo-ruokavaliota noudattaville.– Tuotteiden nouto hoitolasta 0 €.
– Toimitus kotiovellesi
Suur-Leppävaaran alueella +5 km säteellä 0 €.
– Postitse (postimaksun hinta).