Kasvoveden tarkoitus?

Tuntuuko joskus ettei hoitotuotteet imeydy iholle? Haluaisitko pikakosteutusta iholle päivän aikana? ​

Välillä kuulee kysyttävän onko kasvovesi välttämätön? Kasvovesi tasapainottaa ihon PH:ta, kosteuttaa, pitää ihon pinnan pehmeänä ja ehkäisee tukkeumien muodostumista. Kasvovesi on ensimmäinen hoitotuote aamuisten ja iltaisten ihonhoitorutiinien yhteydessä antaen tarpeellisen loppusilauksen puhdistukselle. Kasvovesi myös edesauttaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä puhdistettuun ihoon. Käytä kasvovettä reilusti, aamuin, illoin kasvoille ja kaulalle. 

Itse tykkään suihkuttaa kasvovettä suoraan kasvoille. Toinen tapa on laitaa tuottetta ensi käsiin ja taputella ihoon. 

Kasvovedestä voisi käyttää myös nimeä hoitoneste, sillä se on tärkeä kosteuttaja. On mitattu, että ihon kosteustasapaino nousee vielä tunninkin jälkeen siitä, kun kasvovesi on laitettu.

Jos muistoissasi kasvovesi on kuivattava se perustuu etanolipohjaisiin kasvovesiin, joissa löydät esim. denaturoidun alkoholin hyvin korkealta raaka-aineluettelosta. Luonnonkosmetiikan kasvovedet ovat erittäin ravitsevia sisältämiensä kukkaisvesien ja kasviuutteiden johdosta. Kasvovettä voi suihkauttaa vaikka keskellä päivää jos haluat kosteutusta ja freesin olon iholle :-)​

Jätä kommentti