Mitä on probioottinen hoito?

Käytän hoitolassani probioottista Esse-sarjaa. Pääsin tutustumaan ja kouluttautumaan Essen syntysijoille upeaan Etelä-Afrikkaan.

Etelä-Afrikan luonto on monimuotoinen ja Esse käyttää vastuullisesti luonnosta raaka-aineita tuotteisiinsa. Iho on ekosysteemi, jossa on paljon mikrobeja. Iholle tuodut probiootit syrjäyttävät haitalliset mikrobit, näin saadaan tasapainotettua ihoa niin pienissä kuin haastellisemmissakin iho-ongelmissa, kuten akne ja ruusufinni. Näin myös ihon ikääntymisprosessit hidastuvat. Tuotteissa on vain iholle positiivisesti vaikuttavia raaka-aineita. Probioottien lisäksi tuotteet sisältävät etelä-afrikkalaisia villiyrttejä ja niiden aktiiviaineita. Käytetyt säilöntäaineet ovat mietoja ja luonnonkosmetiikassa sallittuja, jotka eivät vaurioita ihon pintaa.

Esse valmistaa ”tehokkaampia ihonhoitotuotteita, vastuullisesti”. Tämä tarkoittaa kestävää ihonhoitofilosofiaa, joka taas tarkoittaa pitkän aikavälin ihonhoitoa. Esse ei hae tänä päivänä nähtyjä ns. helppoja pikaratkaisuja ihonhoitoon, vaan pitkän aikavälin oikeasti toimivia ja iholle turvallisia ja tuloksellisia ratkaisuja.

Kuvassa Essen perustaja, kemisti Trevor Steyn.

Jätä kommentti