Nuoren ihon aknen hoitotulos

14-vuotias poika tuli kasvohoitoon.🤩 Ihossa oli aknea ja iho oli niin pintakuiva kotona käytetyn puhdistusvaahdon käytöstä, ettei mustapäitä pystynyt ensikerralla poistamaan. Ravintoasiat pojalla olivat jo alunperin kunnossa ja sokerin käyttö hyvin vähäistä.

Mitä tuotteita tarvittiin?

Aluksi otettiin kotikäyttöön Esse sensitive linja, hellävarainen puhdistusemulsio ja kosteusvoide sekä rakeeton kuorinta ja savinaamio. Ihon pintakuivuus väistyi ja saatiin iho rauhoitettua. Lopullinen läpimurto saatiin kun otettiin hoitotyössä ja kotihoidossa käyttöön uudet aknen hoitoon tarkoitetetut Esse Clarifying tuotteet 3 kuukaudeksi. Tuotteet hoitavat ihon tulehduksellisen tilan juurisyitä. Kasvohoidot taas boostaavat ihon hyvinvointia, rauhoittavat ihoa ja hermostoa sekä rentouttavat kehoa.


Maskit ja ihonhoito

Pojan äiti oli mukana hoitokäynneillä ja hän ymmärtääkseni kotona ohjasi ihonhoitorutiinit käytäntöön. On tärkeää että nuorta tuetaan lempeästi myös kotona. 😊 Lähes koko sarjahoidon ajan poika joutui koulussa pitämään maskia, mikä yleensä ottaen kuormittaa ihoa. Iho altistuu maskin alla hengityksen kosteudelle ja iholla valmiiksi olevat bakteerit saattavat saada oivallisen kasvualustan. Säännöllinen probioottinen ihonhoito kuitenkin piti huolen että terve mikrobiomikanta säilyi ja vahvistui.

Tätä työtä on palkitsevaa tehdä kun näkee yhteistyön tulokset ja erityisesti kun voi auttaa nuorta. ❤ Kiitos asiakkaalleni ja hänen äidille, jotta sain jakaa tämän. 🙏

Aikuisiän aknen hoito-ohjeet sopivat nuoren aknen hoitoon. Lisää aknen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta.

Jätä kommentti